Fit For Free Groepslessen

Verbeter je conditie met de

BodyStep lessen

Wat is BodyStep?

BodyStep is de energieke workout van Les Mills, gericht op het verbeteren van je conditie, uithoudingsvermogen en coördinatie. Daarnaast verbrand je ook nog eens heel veel calorieën! 

BodyStep is een full-body workout en geschikt voor alle niveaus. Door de velen opties die gegeven worden, is de les goed te volgen voor beginners, maar ook zeker nog een uitdaging voor gevorderden! Tijdens deze Les Mills les voer je meerdere oefeningen achter elkaar uit zonder grote rust periodes. Je zult merken dat je hartslag en ademhaling zullen worden versneld, waardoor je vetverbranding zal worden geactiveerd! BodyStep is dus een goede les om af te vallen en je conditie te verbeteren!

Gemiddeld calorieverbruik: 545 kcal per les

Wat houdt een BodyStep les in?

Bij een BodyStep les wordt gebruik gemaakt van een step. Dit is een in hoogte verstelbaar bankje waar je, op de maat van de muziek, verschillende oefeningen mee uit voert. Op het ritme van de muziek stap je het bankje op en af, of spring je er zelfs overheen. Ieder nummer in een BodyStep les heeft een andere focus, waardoor je een volledige full-body workout zult krijgen. Omdat je zelf de hoogte van de step kunt instellen, bepaal je zelf de intensiteit!

Iedere les begint met een warming-up, gevolgd door enkele basisstappen. Na de warming-up is het tijd om te gaan zweten en je hartslag omhoog te laten schieten. Iedere les bevat ook een aantal nummers, die door middel van spieroefeningen, de aandacht leggen op het krijgen van een strakker en krachtiger lichaam. De stimulerende muziek en de begeleiding van de gemotiveerde en gecertificeerde instructeurs zal ervoor zorgen dat jij jezelf uitdaagt en tot het uiterste gaat. BodyStep is een swingende en uitdagende groepsles voor mensen met pit!

Bekijk de video hieronder om een beeld te krijgen van een Les Mills BodyStep les. 

BodyStep video

Het Fit abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met het Fit abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles bij meer dan 90 clubs. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.