Booty workout

Krijg mooie ronde billen met de

Booty Workout les

Wat is Booty Workout?

Deze workout is voor iedereen die de bilspieren wil trainen voor mooie ronde billen of ondersteunend aan een sterk fysiek. De Booty Workout is een korte workout waar de focus ligt op de billen en benen.

Wat houdt een Booty Workout in?

Tijdens deze les waarbij de focus ligt op oefeningen voor de billen en benen wordt onder andere gebruik gemaakt van bands en gewichtjes voor extra weerstand. Deze zorgen voor meer intensiteit tijdens de oefeningen. Veel oefeningen worden uitgevoerd met de zogenaamde Booty Bands, dit zijn elastische weerstandsbanden. Het trainen met de Booty Bands is voor zowel beginners als gevorderde sporters geschikt omdat er gebruik wordt gemaakt van diverse weerstand sterktes. Iedere kleur staat voor een andere weerstand van licht tot zwaar. De gecertificeerde groepslesinstructeur zorgt ervoor dat jij altijd op een veilige en verantwoorde manier traint.

Het Fit abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met het Fit abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles bij meer dan 90 clubs. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.