membership fitness groepstraining

Verbeter je conditie met de

BRN trainingen

Wat is BRN?

Tijdens deze effectieve en motiverende groepsles, werk je met behulp van speciale XCO-buizen aan een fit en strak lichaam. Door de combinatie van aerobics en spierversterkende oefening is BRN de ultieme work-out om optimaal calorieën te verbranden. Door het hoge calorieënverbruik is BRN de ideale les voor mensen die een slanker en strakker lichaam willen. Of je nu een beginnende sporter bent of een gevorderd atleet: BRN is de effectieve en motiverende groepsles voor iedereen!

Wat houdt een BRN les in?

Tijdens de 50 minuten durende BRN work-out geef je je lichaam vorm terwijl je aan een ijzersterke conditie werkt. Om je spieren op te warmen start iedere BRN les met een warming-up. Hierna is het tijd om te gaan knallen! Een aantal heftige cardioblokken in combinatie met de XCO-buizen laten je hartslag omhoog schieten waardoor jij optimaal calorieën aan het verbanden bent. De XCO-buizen maken BRN de absolute fatburner! De buizen, gevuld met grit geven je spieren weerstand waardoor ze nog harder moeten werken.

In het tweede gedeelte van de les werk je door middel van een core training aan je sixpack. Om je lichaam strakker en gevormder te krijgen volgen hierna een aantal spierversterkende oefeningen voor het onder- en bovenlichaam. Tot slot kun je heerlijk tot rust komen tijdens de cooling-down en je spieren door middel van stretchoefeningen weer op lengte brengen. De gecertificeerde groepslesinstructeur en de opzwepende muziek zorgen ervoor dat iedere les weer een feestje is!

Het Fit abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met het Fit abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles bij meer dan 90 clubs. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.