Dans groepslessen

Bestrijd de overtollige kilo's met de

Fit Attack trainingen

Wat is Fit Attack?

Fit Attack is de groepsles bij Fit For Free waar je de strijd aangaat met de overtollige kilo’s! Door een combinatie van lage en hoge impact interval- en aerobicoefeningen is deze les geschikt voor sporters van alle niveaus. Door een grote variatie aan oefeningen is geen enkele Fit Attack les hetzelfde, wat de les altijd weer een verrassing maakt!

Wat houdt een Fit Attack training in?

Tijdens een Fit Attack les werk je aan je lichaam door een fijne combinatie tussen BBB (Buik-Billen-Benen) en aerobics. Onder begeleiding van een gecertificeerde groepslesinstructeur en de nieuwste opzwepende muziek voer je op snel tempo diverse intervaloefeningen uit. De snelle combinaties van verschillende oefeningen zorgen ervoor dat de kilo’s er letterlijk afvliegen!

Naast het verbranden van vet, staan het opbouwen van conditie en het verbeteren van coördinatie en flexibiliteit centraal tijdens Fit Attack. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat Fit Attack een hele leuke les is! Iedere keer ga je weer met een zelfvoldaan gevoel de deur uit, en daar doe je het toch voor?

Het Fit abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met het Fit abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles bij meer dan 90 clubs. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.