Fit For Friends

Als je gaat sporten is een van de belangrijkste redenen om het vol te houden: plezier.

Omdat we weten dat veel mensen ook plezier halen uit de mensen om hun heen, introduceren we Fit For Friends. Dit is een programma waarin we onze leden belonen als ze een vriend(in) meenemen. Want samen sporten is toch leuker!?

Neem je vriend(in) mee naar de club

Als iemand via jou lid wordt aan de balie, dan hebben we iets voor je:

  • 1 periode gratis sporten

Nu ook online deelname mogelijk

We hebben het nog makkelijker voor je gemaakt. Vanaf nu kan je ook online profiteren van het Fit For Friends programma. Hiervoor hebben we voor ieder lid een persoonlijke Fit For Friends code gemaakt. Deze code kun je terugvinden in Mijn Fit For Free.

  • Als je vriend(in) zich online inschrijft met jouw code, dan sport jij, als bestaand lid van Fit For Free, 1 periode gratis. 

Ga naar Mijn Fit For Free

Heb je vragen of wil je meer informatie over Fit For Friends?
Check hieronder de spelregels of stel je vraag aan de balie van één van onze clubs óf neem even contact op met onze klantenservice.

Spelregels Fit For Friends

  • Als je lid bent van Fit For Free kun je meedoen aan deze actie. 
  • Als je een abonnement hebt met een maandelijks betaalritme, dan krijg je 1 maand gratis. Als je een abonnement hebt met een 4 weken-ritme, dan krijg je 4 weken gratis. 
  • Degene die je lid maakt dient te kiezen voor een 1- of 2-jarig abonnement.
  • Er zit geen limiet aan het aantal mensen dat je lid kan maken. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Voor elke vriend(in) die je lid maakt, belonen we je met 1 periode gratis.
  • De periode gratis heeft betrekking op het hoofdabonnement. Heb je bijvoorbeeld een FITNESS & GROEPSTRAINING abonnement met de aanvulling Yanga Sports Water. Dan betaal je 1 periode alleen voor de aanvulling Yanga Sports Water en niet voor je FITNESS & GROEPSTRAINING abonnement.
  • Als je een betalingsachterstand hebt, dan ben je uitgesloten van deelname tenzij je de betalingsachterstand voldoet aan de balie.