Dans groepslessen

Verbeter je conditie met de

Grit Cardio trainingen

Wat is Grit Cardio?

Grit Cardio is de high-impact cardio groepsles van Les Mills voor mensen die tot het uiterste gaan. De 30 minuten durende training, onder begeleiding van een goed opgeleide instructeur, brengt jou naar een hoger niveau. Wil jij in een korte tijd een ijzersterke conditie opbouwen? Dan is Grit Cardio echt wat voor jou!

Wat houdt een Grit Cardio les in?

Grit Cardio is een energieke en explosieve cardio workout van Les Mills. De training is op zo'n manier ontwikkeld, dat jij in no-time vet verbrand en een ijzersterke conditie opbouwt. Tijdens de lessen zal je op een hoge intensiteit verschillende body weight oefeningen doen. Er wordt in vergelijking met Grit Stength geen gebruik gemaakt van materialen. Alle oefeningen worden uitgevoerd met behulp van het eigen lichaamsgewicht. De gecertificeerde groepslesinstructeur van Les Mills zorgt er tot slot voor dat je tot het uiterste gaat. Hierdoor geeft elke Grit Cardio les jou een flinke boost en behaal jij super snel resultaat! 

Fitness & Groepstraining abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met ons Fitness & Groepstraining abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles die onze 92 clubs aanbieden. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.

Gratis workouts

Download in de App StoreOntdek het op Google Play

In de Fit For Free app vind je een groot aanbod aan gratis workouts voor thuis of in de gym. Download de App via de App Store of Google Play.

Fit For Free App