Les Mills BodyPump bij Fit For Free

Verbeter je conditie en word snel fit met de

Grit Strength workout

Wat is Grit Strength?

Grit Strength is de uitdagende en stoere workout van Les Mills, die geschikt is voor iedereen die  super snel, super fit wilt worden! Bij Grit Strength voer je meerdere korte sessies van intervaltraining uit op een extreem hoge intensiteit. Korte, maar super intensieve kracht- en energie uitbarstingen. Deze manier van trainen maakt Grit Strength een effectieve en efficiënte manier om snel vet te verbranden, spieren te ontwikkelen en conditie te verbeteren.

Gemiddeld calorieverbruik: 500 kcal per les

Wat houdt een Grit Strength les in?

Grit Strength geeft je door een combinatie van kracht- en conditietraining in slechts 30 minuten een fullbody workout! Onder leiding van een gecertificeerde groepslesinstructeur wordt er met een minimale tijdinvestering, een maximaal resultaat behaald én zal je het uiterste uit jezelf halen.

Een Grit Strength les kent een vaste opbouw. Je maakt een vliegende start met de versnelde warming-up die je hartslag direct laat stijgen. Na de warming-up is het tijd om je spieren flink aan het werk te zetten doormiddel van een losse schijf en een barbell. Het doel van Grit Strength is altijd het maken van zoveel mogelijk herhalingen op een zo hoog mogelijk tempo! Nadat je spieren zijn uitgeput, volgen de laatste onderdelen van de High Intensity Interval training, waarbij je hartslag zal pieken en het zweet je uitbreekt! Vervolgens doe je een stapje terug. Je brengt je hartslag naar beneden en sluit af met een pittige core training. Het einde van iedere Grit Strength les zal voelen als een ware overwinning! Doordat je zelf het gewicht van de barbell bepaalt is Grit Strength geschikt voor ieder fitnessniveau

Bekijk de video hieronder om een beeld te krijgen van een Les Mills Grit Strength les. 

Grit Strength video

Het Fit abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met het Fit abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles bij meer dan 90 clubs. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.