Functionele Training Area

Verbrand meer vet in minder tijd met de

HIIT trainingen

Wat is HIIT?

HIIT, oftewel High Intensity Interval Training is een intervaltraining voor gevorderden. Ben je op zoek naar een work-out waar je al je energie in kwijt kunt en waar weinig rustmomenten in voor komen? Dan is HIIT precies wat je zoekt. Met HIIT verbrand je méér vet in minder tijd. Door de intervallen die op hoge intensiteit worden uitgevoerd is jouw lichaam uren na de training nog vet aan het verbranden. Zelfs wanneer je, na je workout, alweer thuis op de bank zit, ben je nog calorieën aan het verbranden! Daag jezelf uit, verbrand vet, en word fit met HIIT! 

Wat houdt een HIIT workout in?

Een HIIT workout kenmerkt zich door het werken met korte en intensieve oefeningen. Deze oefeningen variëren per les, waardoor je iedere keer opnieuw wordt uitgedaagd. Tijdens de oefeningen houdt je 90 tot 100% van je maximale hartslag aan en zijn de herstelperiodes kort. De gecertificeerde groepslesinstructeur begeleidt en ondersteunt je gedurende de gehele les. De duur van een HIIT les kan variëren van 30 minuten tot een uur. In deze korte tijd worden jouw uithoudingsvermogen en conditie verbeterd en werk je aan de explosieve kracht van je spieren. HIIT is de ideale les wanneer je wilt afvallen en je conditie wilt verbeteren

Het Fit abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met het Fit abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles bij meer dan 90 clubs. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.