Veelgestelde Vragen | Algemeen

Jammer dat je gaat!

Opzeggen en/of herroepen

Opzeggen / Uitschrijven of herroepen

Je denkt erover om je abonnement op te zeggen, wat jammer! We willen graag dat je het naar je zin hebt op de club. Want dat is de belangrijkste motivatie om te komen sporten! 

Misschien kunnen we je nog overtuigen. Lees hier meer over wat we nog voor je kunnen betekenen. Als je zeker weet dat je wil opzeggen, scroll dan naar beneden, daar vind je de informatie die je nodig hebt.

Ga je verhuizen?

Gefeliciteerd met je nieuwe stek! Als lid van Fit For Free kun je bij al onze clubs sporten. En dat zijn er nogal wat! Check hier of er een Fit For Free in je nieuwe buurtje zit.

Motivatie kwijt?

Je traint al een tijdje (niet meer) bij ons. Er is vast een reden voor dat je niet meer zo’n zin hebt. Toch weten we allemaal dat een sportieve lifestyle goed doet. Hoe vind je de lol nu weer terug? Misschien is het simpelweg een kwestie van je routine omgooien. Nieuwe dingen proberen. Denk er eens over na om je te laten motiveren door onze trainers. Zij kunnen je met verrassende en praktische tips weer op weg helpen. Vraag in de club naar de mogelijkheden.

Kun je door medische redenen niet meer trainen?

Wat vervelend. Als je om medische redenen even niet kunt trainen, kun je je abonnement bevriezen. Dit mag altijd. Het maakt niet uit welk abonnement je hebt. 

Als je je abonnement bevriest, betaal je voor de periode dat je bevriest geen contributie. Het eerstvolgende incasso moment wordt er dus geen contributie ingehouden. Gedurende deze onderbreking zetten we de betaling stil. De einddatum van je abonnement schuift mee met het bevriezen.  Het bevriezen van je abonnement kan je regelen in de club.

Ik wil echt opzeggen

Je wil je abonnement echt opzeggen. Jammer hoor! Ga naar Mijn Fit For Free om dit direct te regelen. Met de Fit For Free-app, via ‘Mijn profiel’, heb je ook makkelijk en snel toegang tot Mijn Fit For Free. Hopelijk zien we je in de toekomst nog eens terug, je blijft altijd welkom. 

Groet! Team Fit For Free