Personal Coach

Wil jij op een doelgerichte manier aan je gezondheid werken en heb jij net dat stapje extra nodig om je sportdoelen te behalen? Dan is trainen met de begeleiding en motivatie van een Personal Coach voor jou de oplossing. Samen met jouw Personal Coach bespreek je de doelstellingen die je wilt behalen. Daar gaan jullie samen aan werken. Behalve het opstellen van een trainingsschema, kan een Personal Coach je ook advies geven op het gebied van voeding. Jouw Personal Coach geeft je de motivatie om net een beetje extra te geven, zodat je jouw doelen sneller bereikt. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, wilt revalideren of een speciaal sportdoel voor ogen hebt, er is altijd een Personal Coach in de buurt, die bij jou past.  

Hoe werkt Personal Coach?

Fit For Free werkt samen met het platform Personal Coach zodat je op een deskundige en professionele manier aan je doelstellingen kunt werken en je de begeleiding krijgt die je nodig hebt. Het platform heeft een ruim aanbod aan Personal Coaches die personal training geven op de clubs van Fit For Free. Als Fit For Free lid kun je voordelig gebruik maken van je eigen vertrouwde Personal Coach. Klik hier voor meer informatie over Personal Coach. Benieuwd naar het aanbod Personal Coaches op jouw club? Vraag ernaar aan de balie.

Personal Coach is betaalbaar!

Samen met je Personal Coach plan je trainingsafspraken in. Zo sport je wanneer het jou uitkomt. De Personal Coaches hanteren bovendien een uurtarief dat voor iedereen betaalbaar is. Je kunt er ook voor kiezen om met 2 of maximaal 4 sporters deel te nemen in een duoles. Je kunt de mogelijkheden bespreken met je Personal Coach. 

Geïnteresseerd?

Ben jij klaar om de stap te zetten en te gaan werken aan jouw persoonlijke doelen? Vraag dan nu een uitgebreide intake aan of informeer bij jouw Fit For Free club naar de mogelijkheden van Personal Coach. Nog geen Fit For Free lid? Een uitgebreide intake is altijd mogelijk!