Running - Fit For Free

Verbeter je hardloopconditie met de

Running groepsles

Wat is Running?

Running is de groepsles voor de hardloopliefhebber. Ben jij een buitenmens en vind je het lekkerder om buiten hard te lopen, maar doe jij dit liever niet alleen? Dan is de groepsles Running zeker iets voor jou! In een leuke groep, verbeter je in korte tijd je hardloopconditie en zal je de nodige calorieën verbranden. Hardlopen is nooit meer saai met Fit For Free Running!

Wat houdt een Running les in?

Bij Running staat het hardlopen centraal. Deze les wordt gegeven in de buitenlucht, waarbij het begin en het eindpunt de Fit For Free club is. Iedere les zal de Fit For Free instructeur een andere route voor je uitstippelen, dit houdt de lessen lekker afwisselend. Tijdens de training werk je aan verschillende hardlooptechnieken en wordt er getraind voor verschillende afstanden. Een Running les is dus voor iedereen toegankelijk, of je nu traint voor de 5km of voor de marathon! Na verloop van tijd zul je merken dat je steeds verder en steeds harder kunt lopen!

Het Fit abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met het Fit abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles bij meer dan 90 clubs. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.