Fit For Free Groepslessen

Verbeter je conditie met de swingende

Steps trainingen

Wat is Steps?

Steps is een swingende en uitdagende groepsles voor mensen met pit! Door te trainen in groepsverband ben je meer gemotiveerd en daag je jezelf meer uit. Met elkaar werk je aan het krijgen van een goede conditie en super strak lichaam. Aan het einde van iedere Steps les zal je jouw benen en billen voelen branden! 

Wat houdt een Steps les in?

Bij een typische Steps les wordt gebruik gemaakt van een step. Dit is een in de hoogte verstelbaar bankje waar je, op de maat van de muziek, verschillende oefeningen op uitvoert. Op het ritme van de muziek stap je het bankje op en af, of spring je er zelfs overheen. Tijdens de oefeningen word je begeleid door een gecertificeerde groepslesinstructeur, waarbij er vooral gefocust wordt op het verbeteren van de conditie.

Naast dat je gebruik maakt van de step, worden er ook spierverstevigende oefeningen gedaan die ervoor zorgen dat je een super strak lichaam krijgt!  Wil jij ook een ijzersterke conditie en super strak lichaam? Dan is Steps dé les die je een keer geprobeerd moet hebben!

Het Fit abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met het Fit abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles bij meer dan 90 clubs. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.

Gratis workouts

Download in de App StoreOntdek het op Google Play

In de Fit For Free app vind je een groot aanbod aan gratis workouts voor thuis of in de gym. Download de App via de App Store of Google Play.

Fit For Free App