Fight Groepslessen

Word mentaal en fysiek vitaal met de

Vitaal+ les

Wat is Vitaal+?

Vitaal+ is de groepsles om vitaal te worden én te blijven. Iedereen wil natuurlijk zo lang mogelijk de dingen blijven doen die hij/zij leuk vindt. Hierbij is het belangrijk dat je zowel mentaal als fysiek vitaal blijft. Omdat wij bewegen en vitaliteit belangrijk vinden voor jong en oud, bieden wij Vitaal+ aan. 

Dagpas aanvragen

Wil je uitproberen of een groepstraining wat voor jou is? Vraag een dagpas aan en maak kennis met de groepstraining dat bij jou past.

Wat houdt een Vitaal+ les in?

Deze les is de ideale manier om in groepsverband aan conditie, uithoudingsvermogen, lenigheid en stabiliteit te werken.

Aan het begin van de les wordt er een mix van oefeningen gedaan waardoor je spieren warm worden. Na een goede warming-up wordt er onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur gewerkt aan een betere algehele lichamelijke conditie. De instructeur zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen tempo en niveau de oefeningen kan uitvoeren. Daarnaast is het in een groep trainen natuurlijk hartstikke gezellig en motiverend.

Werk tijdens deze les dus in een motiverende, vertrouwelijke, sportieve en plezierige sfeer aan je algehele fitheid.

Fitness & Groepstraining abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met ons Fitness & Groepstraining abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles die onze 92 clubs aanbieden. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.

Gratis workouts

Download in de App StoreOntdek het op Google Play

In de Fit For Free app vind je een groot aanbod aan gratis workouts voor thuis of in de gym. Download de App via de App Store of Google Play.

Fit For Free App