membership fitness groepstraining

Krijg ijzersterke buik- en rugspieren met de

XCORE workout

Wat is XCORE?

XCORE is veel meer dan alleen een core work-out. Naast dat je tijdens deze groepsles werkt aan ijzersterke buik- en rugspieren, verbrand je ook tot maar liefst 750 calorieën! XCORE is dus de ideale les wanneer jij wilt afvallen én tegelijkertijd aan je sixpack wilt werken. Tijdens een XCORE les train je het hele lichaam waardoor je houding verbetert en de belastbaarheid van je spieren wordt vergroot. 

Dagpas aanvragen

Wil je uitproberen of een groepstraining wat voor jou is? Vraag een dagpas aan en maak kennis met de groepstraining dat bij jou past.

Wat houdt een XCORE les in?

XCORE is een core training waarbij de focus ligt op het opbouwen van conditie, het versterken van spier- en bindweefsel en het verbranden van calorieën. Door middel van de speciaal ontworpen XCO-trainer wordt het uithoudingsvermogen en de explosieve kracht in je spieren vergroot. Met als resultaat een strak en slank lichaam! De XCO-trainer is een compacte buis gevuld met grit. Het heen en weer bewegen van het grit zorgt voor een hogere en effectievere belasting op je spieren. Je zult daarnaast gedurende de hele les je core aan moeten spannen om in balans te blijven. Dit geeft XCORE de garantie voor keiharde buik- en rugspieren! 

De groepsles wordt altijd begeleid door een gecertificeerde groepslesinstructeur, die je tot het uiterste motiveert. Door de verslavende mix van krachtige bewegingen op de sounds van de laatste hits, vliegen de 45 minuten voorbij!

Fitness & Groepstraining abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met ons Fitness & Groepstraining abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles die onze 93 clubs aanbieden. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.