FFF September campagne - header

Kickboks groepsles in Amsterdam

In de hoofdstad van Nederland is er altijd wat te doen. Zo ook bij Fit For Free. Je vindt ons door de hele stad. In het centrum van Amsterdam aan de grachten, vlakbij het historische Centraal Station en bijvoorbeeld in de buurt van het Westerpark. 

Over Kickboksen in Amsterdam

Wil je op een leuke manier aan je conditie werken, sterker worden en je bokstechniek verbeteren? Dan zijn kickboks groepslessen echt iets voor jou. Kom samen met een vriend of ontmoet juist nieuwe trainingsbuddies. Probeer het eens uit bij de verschillende Fit For Free locaties die de stad rijk is. 

Kickboksen en sporten bij Fit For Free

Een kickboksles is een fijne aanvulling op je wekelijkse routine, maar het kan ook je basis zijn. Tijdens de lessen ben je bezig met cardio, techniek en kracht. Zo leer je stoot- en traptechnieken, terwijl je aan een ijzersterke conditie werkt. En je  pakt je ook nog wat vetverbranding mee. Tijdens de lessen vindt geen lichamelijk contact plaats; je trapt en stoot op de pads van je trainingsmaatje. 

Samen trainen bij Fit For Free Amsterdam

Kickboksen is een leuke en uitdagende manier om fit te worden en te blijven. Onder begeleiding van onze trainers ga je in groepjes aan de slag. Dus of je alleen komt, met een partner of een vriendengroep, je gaat er altijd samen voor.

Wat is een kickboks groepsles?

Kickboksen is een vorm van vechtsport waarbij oefeningen uit karate worden gecombineerd met boksen. Wist je dat kickboksen pas rond 1950 is ontstaan in Japan? Het is oorspronkelijk een vorm van zelfverdediging. Bij Fit For Free oefenen we vooral voor conditie en kracht. Omdat de lessen vrij intensief zijn, verbrand je ook nog eens veel calorieën. 

Waarom is kickboksen zo goed voor je?

Bij kickboksen verbeter je je conditie, bouw je spierkracht op en werk je aan je techniek. Zo ben je niet alleen fysiek bezig, maar train je ook je concentratie. Elke les is anders en uitdagend. 

Als je regelmatig een training volgt, zul je merken dat je conditie steeds verder verbetert. Je wordt sterker én leniger. Misschien lukt in het begin nog niet alles. Maar met de juiste begeleiding van onze ervaren trainers, sta ook jij straks een high-kick uit te delen. 

Welke vechtsporten kan ik doen bij Fit For Free?

Naast kickboksen kun je bij Fit For Free ook terecht voor een aantal andere groepslessen gebaseerd op vechtsport en zelfverdediging. Zo is er Les Mills Bodycombat, geïnspireerd op oosterse vechtsporten met bewegingen uit karate, taekwondo, kung fu, kickboxing en tai chi. Bij Boks & Strength, FitBoxing en Bokszaktraining ben je bezig met bokstechnieken om snel veel calorieën te verbranden. 

Is een kickboks groepsles geschikt voor mij?

Bij elke groepsles van Fit For Free geldt: het maakt niet uit op welk niveau je begint. Heb je nog nooit een trap uitgedeeld of bezit je juist de zwarte band? Onze gecertificeerde trainers kijken naar jouw individuele behoeften. Zo raak je nooit verveeld en blijf je les na les gemotiveerd. 

Vind je het leuk om in een groepje bezig te zijn, samen te werken met anderen en elkaar te motiveren? Pak dan eens een kickboks groepsles mee. Van samen sporten komen er endorfinen vrij, een stofje in je hersenen waar je gelukkig van wordt. Aan het einde van een les ben je gegarandeerd bezweet, gelukkig en vol energie! 

Onbeperkt groepslessen volgen bij Fit For Free Amsterdam

Een kickboksles is zo afwisselend dat je elke dag een andere training zou kunnen volgen. Met je Fitness & Groepslessen abonnement heb je onbeperkt toegang tot alle live groepslessen op locatie, Small Group Lessen en  online lessen. Zo sta je de ene dag te sparren op de sportschool en doe je de andere dag thuis een yogales.

Dealblok home

Unlimited trainen met het alles-in-één Fit-abo

Dit wil jij! Onbeperkt trainen met een alles-in-één Fit-abonnement. Doe waar je zin in hebt: van cardio tot krachttraining en van vrij fitnessen tot les van onze gediplomeerde instructeurs, it’s all-in. Inclusief de populaire Les Mills-lessen zoals BodyCombat en SH’BAM. Probeer het de eerste 6 maanden voor € 14,99 per 4 weken.

Hoe ziet een kickboksles in Amsterdam eruit?

Na een warming-up ga je in groepjes van twee aan de slag met stootkussens. Zo leer je bijvoorbeeld zo efficiënt mogelijk stoten en trappen. Naast het stoten en trappen doen we tussendoor bodyweight oefeningen. Een les duurt gemiddeld 60 minuten.

Laad op tijdens een kickboks groepsles

De trainingen zijn afwisselend en uitdagend en geschikt voor elk niveau. Ook daarin geldt, alles op je eigen tempo. We doen niet aan lichamelijk contact dus voor een blauw oog hoef je echt niet bang te zijn. Aan het einde van de training zit je vol energie. Heb je een moeilijke dag op werk of school gehad? Na een kickboksles bij Fit For Free Amsterdam ben je weer helemaal opgeladen!

Waarom kickboksen bij Fit For Free Amsterdam?

Sporten op locatie is de beste manier om gemotiveerd fit te worden en te blijven. En het is vooral heel erg leuk! Onze trainers zijn enthousiast en hebben kennis van zaken. Naast kickboksles geven ze je graag uitleg over de apparaten, begeleiden ze je tijdens de training en kunnen ze zelfs voedingsadvies geven. 

Fit For Free clubs Amsterdam 

Je vindt Fit For Free Amsterdam op maar liefst 11 locaties. Van grote sportscholen tot kleinere vestigingen. Er is altijd wel een club bij je in de buurt. Op elke locatie vind je kracht- en cardio-apparaten en live groepslessen. Bekijk de Fit For Free app voor het actuele aanbod. 

Waarom een Fit For Free abonnement?

Met een Fitness & Groepslessen abonnement heb je toegang tot alle Fit For Free vestigingen in heel Nederland. Wel zo handig als je een keer tijdens een weekendje weg of bezoek aan je schoonouders toch wilt sporten. En vergeet niet de Fit For Free app te downloaden. Daarin vind je meer dan 150 workouts voor wanneer het jou uitkomt!

0 clubs gevonden

in de omgeving van Amsterdam

  Veelgestelde vragen over Kickboks groepsles in Amsterdam

  Ik heb nog nooit een kickboksles gevolgd, kan ik zomaar meedoen? Ja, iedereen mag meedoen aan een groepsles kickboksen. Het maakt niet uit of je beginner bent of al jaren bokst. Onze trainers zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt en het beste uit je training haalt. 

  Is kickboksen voor mannen en vrouwen gemengd? Ja, we zullen tijdens de les groepjes maken op basis van niveau. Zo heeft iedereen een leuke en uitdagende les ongeacht het niveau. 

  Kan ik een proefles kickboksen volgen? Ja, weet je nog niet zeker of een kickboks groepsles iets voor jou is? Dan kun je een dagpas aanvragen waarmee je een les kunt uitproberen in Amsterdam. 

  Kan ik alleen naar een kickboksles komen? Ja, iedereen is welkom om een kickboksles uit te proberen. Je mag samen met een partner of vriend komen, maar ook als je alleen bent, is er altijd een trainingspartner voor je. 

  Wat moet ik naar een kickboksles aantrekken? Tijdens de les werk je aan je conditie en fysieke kracht, waarbij je veel beweegt op een vrij hoog tempo. Zorg ervoor dat je kleding draagt waar je makkelijk in kunt bewegen en zweten. Bijvoorbeeld een legging of korte broek met een T-shirt of hemdje. Tijdens de les draag je binnenschoenen.

  Moet ik bokshandschoenen meenemen naar de les? Ja, dat mag altijd, maar er liggen ook bokshandschoenen klaar in de zaal. Deze worden na elke les gedesinfecteerd.