Boxing bij Fit For Free

Verbeter je conditie op een leuke en uitdagende manier met de

FitBoxing les

Wat is FitBoxing?

FitBoxing is een groepsles bij Fit For Free, waarbij je op een leuke en uitdagende manier aan je conditie kunt werken. Boksen is extreem intensief. Probeer maar eens een minuut lang achter elkaar zoveel mogelijk te stoten. De korte en explosieve bewegingen zorgen ervoor dat je hartslag en ademhaling in een razend tempo zullen stijgen. Met als gevolg: keihard zweten en calorieën verbranden! FitBoxing is de ideale les wanneer je aan je conditie wilt werken of een aantal kilo wilt afvallen. 

Wat houdt een FitBoxing les in?

In FitBoxing staan de technieken van het boksen centraal. In koppels worden de verschillende stoottechnieken doorgenomen. Leer bijvoorbeeld hoe je het beste een stoot kunt ontwijken. Hierbij wordt je begeleid door een gecertificeerde groepslesinstructeur. De verschillende stoottechnieken ga je vervolgens, samen met je sparringpartner, oefenen op stootkussens. Daarnaast wordt er natuurlijk ook aandacht besteed aan krachttraining. FitBoxing is een ware full-body workout waarin je al jouw kracht en energie kwijt kunt!

Het Fit abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met het Fit abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles bij meer dan 90 clubs. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.