Groepslessen

Verbrand dansend en swingend calorieën met de

Salsa les

Wat is Salsa?

Salsa is een stijldans die ontstaan is in Cuba. De dans is gebaseerd op andere dansstijlen en ritmes uit het Caribisch gebied en Latijns-Amerika. Hierbij kun je denken aan de Cha-cha-cha, Mambo, Son en Danzón. Door de jaren heen heeft Salsa zich verder ontwikkeld tot de dans die het nu is. Bij Fit For Free bieden we Salsa aan als groepsles. De les is voor iedereen toegankelijk. Kom een keer langs en probeer Salsa uit! 

Dagpas aanvragen

Wil je uitproberen of een groepstraining wat voor jou is? Vraag een dagpas aan en maak kennis met de groepstraining dat bij jou past.

Wat houdt een Salsa les in?

Salsa wordt net zoals alle lessen begonnen met een warming-up, zodat al je spieren opgewarmd zijn. Na de warming-up wordt er begonnen met de dans. Salsa dans je in een vierkwartsmaat. Dit houdt in dat je telkens 3 stappen doet en vervolgens 1 tel rust neemt. De dans bestaat eigenlijk uit 8 tellen (2x4 tellen). De les staat altijd onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur. Als je nog niet zo bekend bent met stijldansen, dan legt de instructeur alles haarfijn uit. De typerende salsa muziek zorgt voor de finishing touch. Benieuwd? Kom gerust een keer een proefles doen!

Fitness & Groepstraining abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met ons Fitness & Groepstraining abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles die onze 92 clubs aanbieden. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.

Gratis workouts

Download in de App StoreOntdek het op Google Play

In de Fit For Free app vind je een groot aanbod aan gratis workouts voor thuis of in de gym. Download de App via de App Store of Google Play.

Fit For Free App