Body & Mind Groepslessen

Maak je gewrichten soepel met de

Yin Yoga les

Wat is Yin Yoga?

Yin yoga is een langzame vorm van yoga met rustige houdingen. Yin Yoga is een yoga-stijl waarbij je over het algemeen weinig beweegt en waarbij weinig spierkracht wordt gebruikt. De houdingen worden voor langere tijd vastgehouden. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel. Zo wordt er ruimte gecreëerd in het bindweefsel en de gewrichten.

Dagpas aanvragen

Wil je uitproberen of een groepstraining wat voor jou is? Vraag een dagpas aan en maak kennis met de groepstraining dat bij jou past.

Wat houdt een Yin Yoga les in?

Bij deze zachte yogavorm oefen je een serie zittende of liggende houdingen waarbij de spieren ontspannen blijven en waarbij je een lichte druk uitoefent op gewrichten en bindweefsel.

Het gaat bij deze les vooral om ontspannen in zittende of liggende houdingen welke voor langere tijd worden vastgehouden; meestal 3 tot 5 minuten. De aandacht gaat hierbij volledig naar binnen, zodat je goed kan voelen wat een houding met je doet. Yin Yoga bevordert de beweeglijkheid in de spieren en brengt de geest tot rust.

Yin Yoga is vooral een geschikte les voor mensen die lichaam en geest willen laten ontspannen. Om ervoor te zorgen dat jij de beste technieken aanleert, wordt iedere les begeleid door een gecertificeerde instructeur.

Fitness & Groepstraining abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met ons Fitness & Groepstraining abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles die onze 92 clubs aanbieden. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.

Gratis workouts

Download in de App StoreOntdek het op Google Play

In de Fit For Free app vind je een groot aanbod aan gratis workouts voor thuis of in de gym. Download de App via de App Store of Google Play.

Fit For Free App